Categorii
Uncategorized

Mester sau firma specializata in instalatii de gaze? Ce alegem?

Rate this post

O instalatie de gaze nu este o lucrare pentru oricine. Cand ai nevoie de ea ai doua variante: chemi un mester priceput la toate, care are si un contract de prestari servicii in domeniul gazelor si poate si o echipa sau o firma proprie sau chemi o firma specializata in servicii instalatii de gaze. A doua varianta este cea recomandata de autoritati, asta daca nu vrei sa ai probleme cu instalatiile.

Firmele care pot executa si asigura si proiectarea pentru instalatii de gaze au personal calificat, instrumente si dispozitive moderne pentru lucrari perfecte. Mesterii s-ar putea sa nu aiba nici calificarea necesara sau o pregatire prea buna cand vine vorba de executie instalatie de gaze.

Firma iti pune la dispozitie un instalator Sector 2 sau instalator Sector 3, in orice zona ai nevoie de el si garanteaza interventii rapide. Mesterul s-ar putea sa te mai amane, sa nu aiba timp, sa se grabeasca sa mai ajunga si la alte lucrari.

La o firma specializata primesti garantii, mesterul s-ar putea sa nu iti ofere nicio garantie. Gasesti si piese de schimb, oameni dispusi sa vina oricand ii chemi si sa realizeze orice operatiune cu maxima seriozitate.

Preturile pot fi mai mari daca vei apela la mesteri, la firme poti sa obtii si un discount sau sa iei pachete de servicii, sa iti faci abonamente. La final vei avea facturi emise in cazul firmelor, chitante, vei avea si o baza pentru a cere garantie si interventii in garantie. Mesterii nu iti vor oferi asa ceva si nici nu vei avea acces la mentenanta de calitate si la interventii prompte in caz de urgenta.

E mai bine sa apelezi la firme specializate, cu experienta in domeniul instalatiilor de gaze pentru a avea si o siguranta mai mare in utilizarea instalatiilor si pentru a rezolva in timp util orice fel de scurgeri de gaze sau probleme majore ale instalatiilor din locuinte sau din afara lor.