Categorii
Scugeri

Depistarea tevilor sparte este mai usoara cu o firma specializata in scurgeri apa

4/5 - (3 votes)

O teava sparta nu este o veste buna pentru nimeni. De la o simpla fisura se ajunge rapid la spartura, mai ales daca instalatia de apa este una mai complexa si volumul de apa care circula prin tevi este mare. Tevile ajung sa se sparga din diverse motive. Ingheata apa in ele pe timp de iarna, se fac lucrari si se lovesc tevile, nu se proiecteaza corect toata instalatia in care sunt integrate si tevile, nu se ia in considerare volum de apa care va trece prin acele tevi.

Semnul care iti spune clar ca ai deja probleme la tevi si vei ajunge rapid la tevi sparte este pierderea de apa. Daca ai scurgeri apa si nu le detectezi la timp spargerea tevilor este o realitate pe care o vei trai in curand. Pana sa poti interveni si sa repari tevile trebuie sa stii ca ai scurgeri. Firmele specializate in depistari scurgeri apa vor evalua instalatiile si vor gasi orice fel de pierdere, scurgere de apa cauzata de fisuri, sparturi mai mari sau mai mici.

Dupa ce se depisteaza scurgerile se trece la o detectie tevi de apa sparte cu echipamente moderne omologate. Se vor utiliza localizarea acustica, camerele de termoviziune, sondele acustice introduse pe tevi, pe instalatiile cu probleme pentru a vedea exact unde e spartura, fisura, si ce se poate face pentru remedierea sa. Nu ai cum sa gasesti tevile sparte fara asemenea instrumente sau echipamente, mai ales daca sunt in ziduri sau sub pamant, dar nu la adancimi foarte mari.

Experienta oamenilor care lucreaza la firma pentru scurgeri isi va spune cuvantul, vor depista la timp sparturile grave si le vor repara, vor sti de unde a pornit toata problema, care au fost cauzele si cum se pot evita sparturile in viitor pentru instalatii care functioneaza foarte bine.

E mult mai usor sa previi inundatii si distrugerea instalatiilor cand ai alaturi instalatori cu experienta si firme care ii pot trimite oricand. E nevoie de serviciile unui instalator non stop mai mereu si e util sa stii ca te poti baza pe el la orice ora apare problema majora la instalatia de apa de acasa.